IMAMO ALATE KOJI ĆE VAM POMOĆI IZMJERITI KVALITETU ODNOSA S
KLIJENTIMA I ZAPOSLENICIMA TE USPJEH NA TRŽIŠTU

Vaši klijenti su najvredniji izvor informacija koji vaša tvrtka posjeduje. Oni znaju puno o vašoj tvrtki, vašim zaposlenicima
i o tržištu na kojem poslujete. Zašto ih ne pitati za mišljenje? Zašto im ne dati priliku da vam kažu kako da budete uspješniji?
Tko, osim vas, zna više o proizvodima i uslugama koje vaša tvrtka nudi?

Mi u Tvornici istraživanja vjerujemo da su zaposlenici investicija, a ne trošak. Oni bi trebali biti pokretačka snaga tvrtke, a ne kočnica.
Pitajte svoje zaposlenike što možete učiniti da budu produktivniji i bolje služe vašim klijentima.

Najveći potencijal za rast vaše tvrtke leži u glavama vaših klijenata i u srcima vaših zaposlenika.
Dopustite nam da vam pomognemo otključati oba izvora.


MISLITE LI DA MOŽEMO SURAĐIVATI? AKO DA, IZABERITE…

Alati Tvornice istraživanja

Indeks zadovoljstva i lojalnosti klijenata

Najbitnije mišljenje o vašoj tvrtki imaju vaši klijenti. Zašto? Ako klijenti nisu zadovoljni onda prestaju biti klijenti. Bez klijenata nema zarade. Bez zarade nema tvrtke. Cilj svake tvrtke su lojalni klijenti. Prije nego postane lojalan,klijent mora biti zadovoljan. Ovaj proizvod vam omogućuje da saznate stupanj zadovoljstva i lojalnosti vaših klijenata. Neka vam kažu što radite odlično, a što manje dobro. Na temelju njihovih razmišljanja mi ćemo za vas izračunati indeks zadovoljstva i lojalnosti. Potpuno besplatno. Na temelju indeksa znat ćete gdje je vaša tvrtka na ljestvici zadovoljstva u očima vaših klijenata te koliko su vam lojalni.


ZATRAŽITE ANKETU

Indeks zadovoljstva i lojalnosti zaposlenika

Drugo najbitnije mišljenje o vašoj tvrtki imaju vaši zaposlenici. Zašto? Ako zaposlenici nisu zadovoljni onda prestaju vjerovati u vas. Ako prestanu vjerovati, onda ne daju svoj maksimum. Ako ne daju maksimum, tada su zakinuti vaši klijenti. Ako su klijenti zakinuti, zakinuta je vaša tvrtka. Ovaj proizvod vam omogućuje da saznate stupanj zadovoljstva i lojalnosti vaših zaposlenika. Neka vam kažu što misle što o svom poslu, svojim kolegama i o tvrtki u kojoj rade. Na temelju njihovih razmišljanja mi ćemo za vas izračunati indeks zadovoljstva i lojalnosti. Potpuno besplatno. Vi ćete tada znati gdje je vaša tvrtka na ljestvici zadovoljstva u očima vaših zaposlenika.


ZATRAŽITE ANKETU

Indeks zadovoljstva i lojalnosti zaposlenika

Drugo najbitnije mišljenje o vašoj tvrtki imaju vaši zaposlenici. Zašto? Ako zaposlenici nisu zadovoljni onda prestaju vjerovati u vas. Ako prestanu vjerovati, onda ne daju svoj maksimum. Ako ne daju maksimum, tada su zakinuti vaši klijenti. Ako su klijenti zakinuti, zakinuta je vaša tvrtka. Ovaj proizvod vam omogućuje da saznate stupanj zadovoljstva i lojalnosti vaših zaposlenika. Neka vam kažu što misle što o svom poslu, svojim kolegama i o tvrtki u kojoj rade. Na temelju njihovih razmišljanja mi ćemo za vas izračunati indeks zadovoljstva i lojalnosti. Besplatno. Vi ćete tada znati gdje je vaša tvrtka na ljestvici zadovoljstva u očima vaših zaposlenika.


ZATRAŽITE ANKETU

Kako do besplatnog indeksa?Zatražite link na kojem je pripremljena anketa za vašu tvrtku. U emailu vam šaljemo link za anketu i kratke upute.


Kad primite link proslijedite ga svojim klijentima ili zaposlenicima. Zamolite ih da ispune anketu.


Anketa će biti otvorena 7 radnih dana. Osmi dan šaljemo vam vaš indeks zadovoljstva i lojalnosti. Potpuno besplatno.


Ako želite detaljnu analizu odnosa s klijentima ili zaposlenicima, a ne samo indeks – vrlo rado ćemo vam ga isporučiti nakon konzultacija i uplate.


Nakon 5 radnih dana, kompletan izvještaj koji je bio podloga za izračun indeksa stiže na vašu email adresu.

Osluškivanje “internet” Hrvatske

Vaši kupci su građani Hrvatske? Želite znati što Hrvatska misli o vašim proizvodima i uslugama? Što građani misle o problemu koji postoji na tržištu kojem poslujete? O čemu razmišljaju klijenti konkurencije? Ovaj proizvod vam omogućuje da saznate odgovore na pitanja koja imate. Bez obzira na pitanje, Tvornica istraživanja će za vas naći odgovor. Naručite istraživanje na reprezentativnom uzorku “internet” Hrvatske.


ZATRAŽITE POZIV

Pronalazak idealnih kupaca

Vaši proizvodi i usluge namijenjeni su tvrtkama? Odlično. Ova usluga je baš za vas. Dopustite da vam pomognemo definirati što čini vašeg idealnog kupca. Možda dio vaših potencijalnih kupaca uopće ne kupuje proizvode i usluge koje nudite vi ili konkurencija. Možda vaši idealni kupci uopće nisu svjesni da im možete olakšati život. Kontaktirajte nas i provjerit ćemo zajedno.


ZATRAŽITE POZIV

Pronalazak idealnih kupaca

Vaši proizvodi i usluge namijenjeni su tvrtkama? Odlično. Ova usluga je baš za vas. Dopustite da vam pomognemo definirati što čini vašeg idealnog kupca. Možda dio vaših potencijalnih kupaca uopće ne kupuje proizvode i usluge koje nudite vi ili konkurencija. Možda vaši idealni kupci uopće nisu svjesni da im možete olakšati život. Kontaktirajte nas i provjerit ćemo zajedno.


ZATRAŽITE POZIV

Poslovno savjetovanje

Suočavate se s izazovima u tvrtki ili na tržištu? Imate rezultate istraživanja i trebate svježi par očiju? Želite zadovoljnije zaposlenike i lojalnije klijente? Javite se. Spremni smo želje pretočiti u jednostavnu, konkretnu i mjerljivu strategiju djelovanja. Dajte nam priliku da vam pomognemo.


ZATRAŽITE POZIV

Zgrabite istraživanje za jednu kunu!

Prijavite se za ovu posebnu ponudu dva puta godišnje
Istraživanje proljeće/ljeto


Zgrabi!